Loial

Despre Noi

Valori

Suntem o companie cu capital integral privat și autohton ce s-a înființat la începutul anului 1993.

Principalele obiecte de activitate sunt proiectarea, execuția, mentenanța instalațiilor pentru construcțiile civile, industriale, inginerești, și semnalizări rutiere.

Ne-am câștigat aprecierea pe piața instalațiilor pentru construcții, printr-un spirit de continuă perfecționare, dezvoltare puternică și sigură prin diversificarea activităților din domeniul instalațiilor pentru construcții și a semnalizării rutiere.

Misiune

Conduita noastră pornește de la deviza “LUCREAZĂ PENTRU TINE”. Aceasta are la bază principiul construirii loialității atât față de angajați, cât și față de clienți/colaboratori.

Aplicăm în toate locațiile de producție un sistem de management al mediului în conformitate cu legislația statului.

Ne dorim ca fiecare angajat să se simtă personal responsabil pentru respectarea acestui cod al companiei.

Evoluție

În decursul anilor am avut parte de o dinamică deosebită, astfel încât astăzi suntem unul dintre cei mai importanți operatori economici privați ai județului, dar și cu recunoaștere la nivel național și internațional.

Deși am avut un început timid cu doar 2 angajați, astăzi suntem o echipă formată din peste 200 de angajați, cu o cifră medie de afaceri ce depășește 17.000.000 Euro și astfel reușim să oferim o paletă largă de servicii.

De la o arie restrânsă în domeniul instalațiilor electrice, astăzi am ajuns la o vastă diversificare a domeniilor și proiectelor executate atât în țară cât și peste granițe.

Succesul nostru este strâns legat de contribuția zilnică a muncii în echipă și de diversificarea serviciilor oferite.

Echipa

Privim dezvoltarea angajaților noștri ca fiind o investiție esențiala în viitorul companiei. În plus, pe lângă dezvoltarea de specialitate, acordăm atenție dezvoltării competențelor sociale și personale.

Ne angajăm sa respectăm drepturile angajaților în domeniul nostru de activitate. Conducerea societății poartă responsabilitatea pentru respectarea acestor principii.

Parteneri