Loading...
Portofoliu

BUSINESS GARDEN BUCUREșTI

Proiect: Execuție instalații la proiectului de birouri “Business Garden Bucharest”
Beneficiar: Vastint Romania
Partener: PORR BAU GmbH – PORR CONSTRUCT S.R.L.
Perioada: 2017 - 2018

Business Garden Bucuresti este al saselea complex de acest fel din Europa, fiind compus din trei cladiri cu inaltime medie, inconjurate de zone verzi, pretabile pentru birouri si spatii comerciale.
Pentru Loial, proiectul Business Garden Bucuresti, inceput in anul 2017, a presupus executia de lucrari de instalatii electrice de curenti tari si de automatizare, instalatii termice de incalzire si de racire si  instalatii de ventilatie si de asemenea servicii de proiectare de tip “workshop drawings”.
In cadrul acestui proiect am intreprins activitati de montaj si punere in functiune a echipamentelor necesare asigurarii climatului ambiental solicitat. In acest sens au fost montate turnuri de racire, chiller-e, cazane, pompe, ventilatoare de desfumare si presurizare, generator electric, tablouri electrice.
Instalatiile executate pentru acesta investitie s-au desfasurat pe perioada a doi ani, cladirile avand o suprafata de aproximativ 80.000 mp, fiind una dintre cele mai bine clasate constructii din punct de vedere al eficientei energetice – standard LEED Platinum.

Loial
Loial